wonderful traveller

Wednesday, 2 January 2013

Alhamdulillah...Terima Kasih Allah


assalamualaikum..anyeong-hanseyo!!hari ini genaplah sudah umur sy untuk yg ke 24 tahun...huk3..sthn lg dh 25..sungguhlah tidak percaya hakikat yg haikiki, walhal kalau ikut kalendar Islam sy sh 25 tahun gitu...TT__TT..copp!knp ari ni?because today is my birthday!! 02 january 2013--02 january 1989 = 24 ^__^ x sangka lah umur dh 24 tahun..huhuhu..perangai still ala2 spesis budak2 x brapa nk matang (kdg2 pun) but sifat keibuan itu ternyata semakin terserlah...hahahahaha..auta di situ ye...kekekeke

pe yg best berlaku ari ni?hmm..ahakz!de..colleague sy blh buat2 tido mlm td + siap buat alarm tepat kul 12 mlm..sy ingat dy mmg dh tido..yg sy plak mmg dh hanyut la x kuasa nk tggu kul 12 tuh..esoknye kne bgun awal plak tu kan..makanya tido lbh penting dr tggu ucapan birthday ye...hahahaha...pe2 hal pun thanks to her because she become the person wishing my birthday and right now i'm waiting who is the last person wishing to me...masih tiada bygn lg nih, still early maybe?

dn satu lg, seperti yg dijanjikan, arini glasses sy baru dh siap!tgk...jatuh pd birthday sndiri...ok la kan,beli hadiah utk diri sndiri kan...huhuhu...mse salesman tu ckp amik ari rabu, sy xtau pun rabu tu birthday sy so sy ok je la kan sbb buat masa ni sy mmg lupa akn tarikh2 tersebut..tau hari je...kesian kan..tu la, keja 365 hari smpai x ingat tarikh..huk3...ni nmenye cik akak dh tua...TT__TT..tp muka nmpak belasan thn tau...!!jgn marah..okla, sy dh kehabisan idea untuk berceloteh..btw, Happy Birthday Farihatul Akmal! sweet 24..
Ya Allah, Kau lanjutkanlah usia hamaba-Mu ini dgn limpahkan rahmat padanya dan murahkanlah rezeki Ya Allah supaya dia sentiasa bersykur pada-Mu...Kau pertemukanlah dia dgn jodoh yg dari kalangan org2 yang beriman...aminnn...
~~kasahamnida.Wassalam..

psst:nk tgk bdk nerd x?tunggula ye....heeeeee

2 comments:

  1. hi...suke K-POP ye..me too..sy dh follow ur blog..kindly follow me back dear :)

    ReplyDelete