wonderful traveller

Wednesday, 9 January 2013

Gambar masuk majalah!! ^___^


assalamualaikum..anyeong-hanseyo!!sambil bersantai (byklah bersantai,keja la wei) di ptg yg redup ni sy nk share happy moments..ni smlm pnye citer sebenarnya..kekeke..nak update mlm td tp tetiba jadi malas dn mood pun x berapa nk baik..dh tiba masa "BFF" datang ziarah kah?hmmm...hanya tuan badan je yg tau ek.

baiklah, tanpa membuang masa lg sy nk share dgn bloggers........ehem2..sblm tu, nk tnye korang tau x majalah epop?pe tu?ala....peminat kpop mesti akn beli tiap2 bulan nk tau prkembangan terbaru bout their bias..hihihi..dh lama cheq x 'speaking'...tau kannn...??al-kisahnya, pada suatu hari,tergerak hati ni utk share experience kt salah satu ruangan dlm majalah epop yg disediakan di mana di situ anda blh share bout concert ke, fanmeeting ke showcase ke..cmtu la..dn kebetulan last year sy TERbeli tiket secondhand showcase asia k-pop 2012..hehehe..de kt entry sy sblm ni-----ASS 1dan ASS 2

ni la epop!!kt malaysia de 2 version..satu Melayu version dn satu lg Chinese version..=)
then,dgn muka x bersalahnya sy pun try la anta email kt epop pasal experience sy dan x sangka cerita sy itu terpilih utk edisi Januari isu ke 40...*mata berkeli-kelip* ckplah tahniah pd sy....kekekeke..betul la kau ni Mal, budak x cukup matang....hahahahaha...oho..bkn senang tau nk promote cerita sndiri even kt blog pn belum tentu lg org nk baca,at least klu cerita sndiri terselit kt mana2 majalah org akn baca gak...hehehe...betul x?percayalah....jgn risau, pe yg sy celotehkan kt ruangan majalah tu sama je yg sy cerita dlm blog sy ni...hehehehe...sekian.
~~kasahamnida. Wassalam.

ta-da!!gmbr sy dgn nazim tu klu blh xnak letak sebenarnye,tapi memandangkan nk bukti...heee

2 comments:

  1. gila kentang weeeeiiii.....ahahahahahahah

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ni nmenye xdo koje..kau hado?=P

    ReplyDelete