wonderful b2uties and melodies

Tuesday, 15 January 2013

Setia City Mall.....

assalamualaikum..anyeong-hanseyo!!last Saturday dgn tidak sengajanya sy buat keputusan on the spot ajak member sy pergi 'melawat' shopping mall yg agak baru dibuka di Setia Alam...haaa,ramai yg dh tau kan..Setia City Mall..thn ni baru terbuka hati nk pegi, padahal dh lama tau pembukaan mall baru kt situ..tp disebabkan jauh dgn jalan yg kebiasaannya sesak, makanya mmg x nak jejak lah tp sudahnye jejak gak sbb kono2 nk surbey hadiah org kahwin...sudahnya dpt hadiah dekat....hahahaha...biarlah rahsia..lagipun kt Setia City Mall mmg xde pun, jenuh tawaf satu bangunan tu x jmpe...huhu

nilah rupenye Setia City Mall...
review bout this place,for me nothing special...outlets cm x byk...klu best pun sbb de pawagam GSC lg dgn bowling...nk shopping baju segala bagai pun baik pegi Jusco Bukit Raja atau Bukit Tinggi....itu pendapat sy la..org lain sy xtau...maybe bg orang yg 'beruang' mereka akn ckp mall ni best..hahaha..kau hado?kedai mkn yg sy mkn ari tu pun x ngam dgn selera sy biarpun air yg dyorng buat kne kt selera sy (kurang manis) but the food....hmmmm...x perlu la tau pe kejadahny kedai tu ye...hihihihi...

terasa cm muka tu cerah la...pe rahsia?hahaha =P
tu je pun nk g tau..hahaha..yg penting I dh smpai Setia City Mall ni...=) korang cmne plak?sekian.
~~kasahamnida.Wassalam..

No comments:

Post a Comment